Daniel Wellington ure: opnå et klassisk og stilfuldt look

Daniel Wellington ure: opnå et klassisk og stilfuldt look

Står du netop og mangler et nyt ur, eller er du på udkig efter en gave til en veninde, ven, kæreste eller familiemedlem? Så bør du kigge på ure fra Daniel Wellington, som laver ure til både mænd og kvinder. Hvis du vælger at købe dw ure, så får du ure med et helt klassisk og tidløst design, som kan passe til enhver lejlighed.

Hos Fangels.dk kan du finde et stort udvalg af dw ure, så du kan helt sikkert også finde noget, der falder i din smag. Daniel Wellington urerne fås både i mange forskellige modeller og farver, så du kan skabe dit helt personlige udtryk. Selve urskiven på dw ure fås i fire forskellige størrelser: 28, 32, 36 og 40 mm. 28 og 32 mm er mest henvendt til kvinder. Urskiven 36 mm er unisex og passer godt til et lidt smallere håndled. 40 mm er også unisex og passer godt til dig, der godt kan lide et stort ur. 

De næste ting du skal tage stilling til, når du skal vælge dw ure er: urskivens farve, stål eller rosagold og urremmen. Urskiven fås både i sort og hvid, og urskiven kan omgives af stål eller rosagold. Urremmene hos dw ure fås i mange forskellige slags og kan nemt udskiftes med det værktøj, der følger med, når man køber dw ure. Du kan få læderrem, natorem og meshlænke, som er en metallænke, der passer til de små urskiver. Er du til det helt klassiske look, så kan du vælge et ur med læderrem. Kan du godt lide et ur, som man lægger mærke til, så skulle du måske prøve en natorem, som kommer i mange forskellige farver.  

Med dw ure er der altså et væld af muligheder for at skabe dit helt eget personlige ur. Uanset hvad du vælger, så får du et ur i top kvalitet, som du kan have hele livet. 

Published by